*Казахский университет технологии и бизнеса имени К.Кулажанова осуществляет набор студентов на 1 курс по следующим образовательным программам: 6В02101 Графический дизайн, 6В02102, 6В02103 Дизайн моды, 6В02104 Архитектурный дизайн, 6В04103 Учет и аудит, 6В04105 Менеджмент, 6В04107 Государственное и местное управление, 6В04108 Финансы, 6В04110 Экономика, 6В05112 Биотехнология , 6В05213 Экология, 6В06114 Информационные системы, 6В06115 IT-менеджмент, 6В07116 Автоматизация и управление, 6В07117 Химическая технология органических веществ, 6В07219 Технологические машины и оборудования, 6В07231 Горное дело: физико-химическая геотехнология, 6В07218 Горное дело: открытая и подземная разработка месторождений полезных ископаемых, 6В07220 Технология продовольственных продуктов (по отраслям), 6В07222 Нефтегазовое дело: разработка и эксплуатация нефтяных и газовых месторождений, 6В07223 Технология перерабатывающих производств (по отраслям), 6В07224 Технология и конструирование изделий легкой промышленности, 6В07525 Стандартизация и сертификация (по отраслям), 6В11126 Ресторанное дело и гостиничный бизнес, 6В11127 Туризм, 6В11128 IT – технологии в сфере сервиса, 6В11129 Международный туризм, 6В11230 Безопасность жизнедеятельности и защита окружающей среды. Действует двух дипломная система образования и магистратура. При университете функционирует колледж по 13 специальностям в сфере технологии и бизнеса. Для иногородних предоставляется новый корпус общежития. Телефоны: +7(7172) 57 88 15, +7 708 425 06 60, +7 701 602 53 53

Медиа

"New trends, innovations and safety in the food industry" international scientific and practical conference "Modern science: current problems and ways to solve them"

Section 1: "new trends, innovations and security in the food industry"the work of the following students was considered:

1 Mahash A. E., Esirkep G. E., Narmandah Zh. IMPROVING MODERN TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS

2 Niece A. E., Omaralieva A.M. INNOVATIONS IN THE PRODUCTION OF GLUTEN-FREE PASTA: THE FUTURE OF KAZAKHSTAN'S GRAIN RAW MATERIALS

3 Vaskovskaya K. V. – - Omaralieva A.M. CHEESE FOR PRODUCTION OF MARTYRS

CONFECTIONERY PRODUCTS

4 Embergen K., Baitasova S. S., Narmandakh Zh.THE ROLE OF STANDARDIZATION IN THE ECONOMY OF THE REPUBLIC OF KAZAKHSTAN

5 Khojabergen G. M., Zhumakhan A. E., Agedilova M. T.,Narmandah Zh. PREVENTION OF POTATO DISEASES CAUSED BY MICROORGANISMS

6 Umyanova S. Zh., DEVELOPMENT OF AGRICULTURAL TECHNOLOGY STARTUP PROJECTS IN KAZAKHSTAN: INDIA

7 Aubakirova A. K., A. Omaralieva, COMPREHENSIVE MANAGEMENT OF QUALITY AT PRODUCTION ON THE BASIS OF THE SYSTEM OF CONTROL FOR THE SAFETY OF FOOD PRODUCTS

8 Zhunus A. N., Omaralieva A.M. PROSPECTS FOR THE DEVELOPMENT OF SCHOOL NUTRITION WITH PROBIOTIC PROPERTIES

9 Galimov D. Z., Omaralieva A.M. PRODUCTION OF ITALIAN CHEESE WITH VEGETABLE ADDITIVES

10 Duanbai A. B., Esirkep G. E. IS YEAST GOOD OR BAD FOR THE HUMAN BODY?

11 Mukhambetov T. M., Bekturganova A. A. QUALITY OF SOUR CREAM PRODUCTS

12 Pak Zh. D., Bekturganova A. A. ACTUALITY OF PRODUCTION OF NEW TYPES OF DESSERTS

13 Umyanova S. Zh., DEVELOPMENT OF AGRICULTURAL TECHNOLOGY STARTUP PROJECTS IN KAZAKHSTAN: INDIA

14 Abakirova A. T., Beketova M. A., Botbaeva Zh. T., Narmandakh Zh. LACTIC ACID PRODUCT WITH PROBIOTIC PROPERTIES

15 Esirkep G. E., Bekturganova A. A., Baktybayeva A. S., Kozhamseitov M. A. PRACTICAL ASPECT SHAPING QUALITY AND SAFETY OF MEAT PRODUCTS

16 Isengazieva A. K., Mukanova K. A., Akzholtayeva Sh. N. DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY OF NATIONAL SOAP "CHALAP" ON THE BASIS OF THRUSH SERUM

17 Michka D. A., Kotenko A. S., Bekturganova A. A. PROBLEM OF RATIONAL USE OF THRUSH SERUM

18 Sagimbayeva D. E., Sagynbay A. S., Hastaeva A. Zh., Rakhimzhanova A.M. EVALUATION OF THE QUALITY OF COTTAGE CHEESE

19 Taukenov D. M., Nurmanova A.D., Bekturganova A. A. DEVELOPMENT OF MEASURES TO IMPROVE THE QUALITY OF COTTAGE CHEESE PRODUCTS

20 Temirzhanov D. S., Umirzak B. S., Tykezhanova G. M., Byron L. Zh. MICROBIOLOGICAL EXAMINATION OF MEDUSOMYCES GISEVII

21 Tulepbekov R. E., Agedilova M. T., Turabaeva A. E., PREPARATION OF NEW FEED FOR POULTRY FARMING ON THE BASIS OF COMPOUND FEED

22 Burlibayeva T. D., Hastaeva A. Zh., Turekhanova G. I. ANALYSIS OF THE CHOICE OF MOROZHENIE

23 Bekbolatova M. E., Mashanova N. S. ANALYSIS OF BARRIERS AND BARRIERS AT THE INTRODUCTION OF SECOND-TIER RESOURCES IN HLEBOPEN: PROSPECTS AND PROSPECTS

24 Yergaliyev Zh. T., Umbataliyev N. A. JUSTIFICATION OF THE ENVIRONMENTAL SAFETY OF THE UNIVERSAL HELIOCOMPUTER UNIT

30 people took part in the training of professors, undergraduates, students, teachers

United members of the sectional International Conference have been nominated, as well as the candidates and participants of the conference following the results of their work. Winners received diplomas of 1, 2, 3 steps:

NominationParticipant name

  

Diploma 1
Pak JD

Zhumakhan A. E.


  
Diploma 2 A. S. Sagymbay, D. E. Sagymbaeva

Temirzhanov D. S., Umirzak B. S.

Zhieney A.E. Kural A.A.
Diploma 3 Burlibayeva T.D.

Isengazieva A.

K. Beketova M.A.

Aubakirova A.K.

Duanbai A.B.

Tulepbekov R.E.